Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους; Τι απαντούν οι ίδιοι

Τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη διέψευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας και influencer μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και του είπε πώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Ισίδωρος Φίκαρης, από την άλλη, επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο γνωστός επιχειρηματίας.

«Ακούγεται πολύ και γράφεται το τελευταίο διάστημα ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, γνωστός επιχειρηματίας, είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Διότι, λέει, τους είδαν χέρι χέρι να προχωράνε στα σοκάκια της Μυκόνου. Και κάποιοι είπαν ότι ταίριαζαν πάρα πολύ και ότι ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους… Και φυσικά αυτό έχει ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο… Αλλά εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις σε όλο αυτό», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε στη συνέχεια: «Εγώ επικοινώνησα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία το διαψεύδει κατηγορηματικά. Διότι, λέει, δεν ισχύει, ήμασταν απλά σε μια κοινή παρέα και ότι έχει γραφτεί είναι ένα μεγάλο ψέμα».

Ο Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε από την πλευρά του: «Επειδή εγώ είμαι φίλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, είπα να του στείλω ένα μήνυμα και να τον ρωτήσω τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα. Μου απάντησε, με γελάκια, μια μπλε καρδούλα και μου λέει “χαχαχα, επιστρέφω Ελλάδα σε λίγες μέρες, λείπω στο εξωτερικό για business meetings εδώ και πολύ καιρό”».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!