Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάρκος Σεφερλής: “Ο γιος μου έκλαιγε με αναφιλητά στην πρώτη σειρά στην πρεμιέρα μου”

“Μετά που λέω ένα τραγούδι, σαν ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, εκεί να δεις κλάμα” τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής.

O Μάρκος Σεφερλής έκανε ποδαρικό στη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool το μεσημέρι της Δευτέρας με αφορμή την καινούργια του θεατρική παράσταση. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για την γνώμη της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά και του γιου τους, Χάρη την οποία και υπολογίζει όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του διαδρομής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Έλενα στο θέατρο μου κάνει παρατηρήσεις, δειλά δειλά, γιατί ξέρει πως αν κάτι το πιστεύω θα το κάνω και θα έχει επιτυχία. Στο θέατρο μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά δεν παύει να είναι σύζυγος μου και το κριτήριο της για μένα είναι πολύ σημαντικό. Άρα πάντα την ρωτάω όταν γράφω ένα κείμενο, όταν κάνουμε πρόβα κάποια κείμενα».

«Την ακούω όπως ακούω και τον γιο μου, τον Χάρη από τότε που ήταν μικρός. Όχι μόνο τώρα δηλαδή αλλά από παιδί που ήταν, τον ρώταγα τη γνώμη του για τα νούμερα που έβλεπε ώστε να δω το κριτήριο του σαν απλό θεατή. Μάλιστα, στην πρεμιέρα ήταν από κάτω και στο νούμερο με τον Καραγκιόζη στο τέλος έκλαιγε με αναφιλητά γιατί ήταν στην πρώτη σειρά».

«Μετά που βγαίνω εγώ και λέω ένα τραγούδι στον κόσμο για τα 20 χρόνια, σαν ένα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, εκεί να δεις κλάμα ο Χάρης. «Γιατί έκλαιγες, για τον Καραγκιόζη και αυτά που έλεγε στο κολλητήρι ή για το τέλος;» τον ρώτησα και μου είπε «και για τα δύο μπαμπά. Αυτά που λες στον κόσμο, που τον βλέπω ότι σε αγαπάει τόσα χρόνια, σε ένα θέατρο γεμάτο να χειροκροτεί και να φωνάζει στο τέλος, αυτή την αγάπη που σου δίνει και συ τους λες ευχαριστώ». Είναι πολύ σημαντικό και για το παιδί» πρόσθεσε, επίσης, ο Μάρκος Σεφερλής στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!