Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στέφανος Κασσελάκης για Τάιλερ Μακμπέθ: “Θα είναι λιτός ο γάμος μας με τους φίλους και τις οικογένειές μας”

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» σχολιάζοντας το πολιτικό σκηνικό και τα θέματα της επικαιρότητας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε από την Ανθή Βούλγαρη για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Αυγούστου στην Κρήτη.

Όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Θα είναι ένα ευχάριστο, αλλά λιτό Σαββατοκύριακο για τους φίλους μας και τις οικογένειές μας που μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για την γνωριμία τους: «Η σχέση μας με τον Τάιλερ άρχισε μέσω πανδημίας. Γνωριστήκαμε λίγους μήνες πριν τα lockdown, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ στο νοσοκομείο στο Μανχάταν. Οι φίλοι μου και πρώην συνάδελφοι είχαν πάει στα εξοχικά τους και εμείς πηγαίναμε για την νυχτερινή του βάρδια κάθε μέσα στο νοσοκομείο. 

Τον συνόδευε γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος. Όταν χτυπούσαν τις κατσαρόλες το βράδυ, περπατούσαμε στη γειτονιά πριν πάει στο νοσοκομείο και προσωπικά, δάκρυζα, συγκινούμουν, εκείνος τίποτα. Έλεγε πως αυτός ήταν ο ρόλος του, το λειτούργημά του», ανέφερε στο Mega ο Στέφανος Κασσελάκης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!