Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Μοιραράκη: Η παραβίαση του κόκκινου, η μίνι καταδίωξη και το “μυστήριο” με το δίπλωμα 13 ημέρες πριν το τροχαίο

Η Δέσποινα Μοιραράκη, όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, πριν λίγες μέρες πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας, που ανάγκασε τις αρχές να της κόψουν τσουχτερό πρόστιμο, που προβλέπει μάλιστα αφαίρεση διπλώματος και της άδειας κυκλοφορίας για 60 ημέρες.

Τότε, σύμφωνα με την καταγραφή της Τροχαίας Αθηνών, η Δέσποινα Μοιραράκη πιάστηκε στα δίχτυα του νόμου, γιατί παραβίασε ερυθρό σηματοδότη κινούμενη επί της λεωφόρου Πανεπιστημίου, ενώ όπως αναφέρεται οι αστυνομικοί της Τροχαίας χρειάστηκε, ούτε λίγο, ούτε πολύ να προβούν σε μίνι καταδίωξη για να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να καταγράψουν την παράβαση, η οποία σύμφωνα με τον ΚΟΚ υπάγεται στην κατηγορία «υψηλής επικινδυνότητας».

Όπως φαίνεται, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, τα πνεύματα οξύνθηκαν και για το λόγο αυτό εκλήθη επόπτης της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, γιατί η κυρία Μοιραράκη ισχυριζόταν ότι οι αστυνομικοί της πήραν την ταυτότητα.

Ο υπεύθυνος επιχείρησε να την αναζητήσει μέσα στο όχημα πλην όμως δεν κατάφερε να την εντοπίσει, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, «στο όχημα υπήρχε ακαταστασία και δεν κατέστη δυνατό».

Μάλιστα, ενώ παρέδωσε την άδεια κυκλοφορίας της λευκής BWM, είπε πως δεν έχει μαζί της το δίπλωμα και δεν τους το έδωσε, κάτι που θα πρέπει να κάνει αμέσως την επόμενη ημέρα, καθώς η παράβαση είχε ήδη βεβαιωθεί.

Έπρεπε να παραδώσει το δίπλωμα και να μην οδηγεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από τη στιγμή που έχει αφαιρεθεί η άδεια.

Η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη και η μίνι καταδίωξη στην Πανεπιστημίου

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, το συμβάν με αρνητική πρωταγωνίστρια την κυρία Μοιραράκη σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 21ης Ιουνίου. Τότε που, όπως αναφέρεται στην καταγραφή με την ένδειξη «Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη», στις «00:30 της 21-06- «Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη», στις «00:30 της 21-06-2024, επί της οδού Πανεπιστημίου, από όχημα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, κατελήφθη όχημα, το οποίο οδηγούσε η Μοιραράκη Δέσποινα να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη».

Οι επόμενες γραμμές παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς όπως φαίνεται, μέχρι οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν την ταυτότητα του παραβάτη οδηγού, που πέρασε με κόκκινο, ακολούθησε μίνι καταδίωξη «Επί της

Πανεπιστημίου & Ρήγα Φεραίου κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν».

Μάλιστα, όπως γίνειται σε αυτές τις περιπτώσεις, της ζητήθηκε να προσκομίσει την άδεια και το δίπλωμα, όμως η ίδια είπε ότι δεν το είχε μαζί της και όπως αναφέρεται «κατόπιν έβγαλε το πορτοφόλι της να προσκομίσει ταυτότητα. Την ενημέρωσαν ότι δεν την χρειάζονται πλην όμως απάντησε ότι της την έχουν πάρει και δεν της την επιστρέφουν.

Μετέβη επόπτης τροχαίας όπου προσπάθησε να τη βοηθήσει να τη βρουν, πλην όμως στο όχημα υπήρχε ακαταστασία και δεν κατέστη δυνατό». Και όταν τελικά δεν κατάφεραν να τη βρουν, όπως αναφέρεται η κυρία Μοιραράκη αποχώρησε εκνευρισμένη «χωρίς να υπογράψει την κλήση και χωρίς να την παραλάβει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!