Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας: “Το πρώτο θέμα της μέρας αφορά έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή φίλο μου”

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο μικροσκόπιο εξονυχιστικής έρευνας για φοροδιαφυγή και μετά το τέλος της, δεσμεύτηκαν η κινητή και ακίνητη περιουσία του ερμηνευτή και της εταιρίας που ερευνάται, οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, θυρίδες και σκάφη που ίσως υπάρχουν, μέχρι του ποσού του 1.500.000 ευρώ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αρνείται τα πάντα, υπόσχεται να δώσει απαντήσεις και στοιχεία, όταν αυτό του ζητηθεί και εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος από τη δημοσιοποίηση του θέματος και της διαστάσεις που πήρε.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας 

Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει κάποια πράγματα, στην έναρξη της εκπομπής. «Το πρώτο θέμα της μέρας αφορά έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή φίλο μου. Δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του στην τηλεόραση. Βέβαια, είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται να μην μπορεί να το πει η τηλεόραση και να το βλέπετε στα social όπου γίνεται ο δημόσιος λιθοβολισμός», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Να ξεκαθαρίσω, επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος, το σκεφτόμουν από χθες βράδυ και μίλησα και μαζί του, κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί τον νόμο, να το πληρώσει, ξεκάθαρα. Αυτά που λέω κάθε μέρα για όλους, δεν θα τα αλλάξω επειδή πρόκειται για έναν φίλο μου. θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου… ωστόσο δεν θα αλλάξω το ότι θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο».

«Εδώ δεν έχουμε μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκ. ευρώ… Υπάρχει μια δημόσια διαπόμπευση του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αν δικαιωθεί ο άνθρωπος αυτός, θα αποκατασταθεί η ζημία που από το κράτος αυτή τη στιγμή διαπομπεύεται το όνομά του;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ανέφερε:

«Μίλησα μαζί του χθες και μου είπε: ‘Εγώ αυτή τη στιγμή, ακόμα και να έχω κάποιες δοσοληψίες με το κράτος, συνεργάτες να πληρώσω, δεν έχω ευρώ τσακιστό, γιατί μου δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς. Θα δανειστώ από φίλους για να κινούμαι οικονομικά τους επόμενους μήνες».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!