Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: “Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα”

Πλάι στον αγαπημένο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στάθηκε η Δανάη Μπάρκα στην πρόσφατη πολύ δύσκολη περιπέτεια που κλήθηκε ο ηθοποιός να αντιμετωπίσει με την υγεία του. «Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανατροπή στο νοσοκομείο» είχε αποκαλύψει πριν από λίγο διάστημα ο πρωταγωνιστής στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα κλήθηκε να απαντήσει σε έναν διαδικτυακό της φίλο που την ρώτησε «Πόσο αγαπάς τον Χρήστο; Σε φόβισε όλο αυτό που πέρασε;». Έτσι, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού μοιράστηκε, μεταξύ άλλων, τα συναισθήματα της.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα απάντησε στην ιστορία που δημοσίευσε στο προφίλ της πως «δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα μονάδα μέτρησης «αγάπης» γι’ αυτό που νιώθω για τον Χρήστο. Αν ανακαλυφθεί, θα σας πω».

«Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα. Συνειδητοποίησα τι πραγματικά αξίζει στη ζωή μας και τον αγάπησα ακόμα περισσότερο για το θάρρος του» καταλήγει η Δανάη Μπάρκα σε αυτή τη νέα, τρυφερή, ανάρτηση στα social media για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!