Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Δεν έχω φοροδιαφύγει, δε με κάλεσαν για εξηγήσεις” απαντά μέσω των δικηγόρων του ο Αντώνης Ρέμος

Μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου απάντησε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος όπως έγινε νωρίτερα γνωστό πιάστηκε στη «δαγκάνα» τς Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη δραστηριότητα για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου, με δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής» αναφέρει μέσω των δικηγόρων του, ο γνωστός τραγουδιστής.

Και συνεχίζει: «Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου».

Τι απαντά το περιβάλλον του γνωστού τραγουδιστή
Από την πλευρά του τραγουδιστή, διαμηνύεται πως πρόκειται για μία προσπάθεια προσωπικής του σπίλωσης, καθώς τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν τις εμφανίσεις και τη σχετική του καλλιτεχνική δραστηριότητα είναι όλα στο φως και φυσικά στη διάθεση των Αρχών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!