Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Μοιραράκη: Εξιτήριο μετά το τροχαίο – “Έχω πάθει ένα σοκ, το κεφάλι μου πονάει”

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Δέσποινα Μοιραράκη μετά το ατύχημα που είχε χθες το βράδυ, 3 Ιουλίου.

Μετά το νοσοκομείο και παρά το σοκ και την κούρασή της, επέστρεψε κανονικά για το τελευταίο γύρισμα του “Cash or Trash”!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα φορώντας καπέλο για να μην φαίνονται τα σημάδια από τα καρούμπαλα που έχει στο κεφάλι της.

«Σας ευχαριστώ όλους! Την αγάπη του κόσμου, τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Με γέμισε αυτό δύναμη. Είμαι καλά όσο μπορώ. Είμαι ταλαιπωρημένη. Βγαίνοντας από αυτή την πόρτα του studio ήταν το αυτοκίνητο του. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, φαίνεται πως έκλεισαν τα μάτια μου. Δεν ξέρω πως ακριβώς συνέβη και αν δεν ήταν το επόμενο αυτοκίνητο σταματημένο και οι μηχανές παρκαρισμένα θα είχα χτυπήσει.

Έχω πάθει ένα σοκ. Το κεφάλι μου πονάει, έχω και κάτι καρούμπαλα, για αυτό φοράω καπέλο. Το θέμα μου όμως είναι ότι έχω στεναχωρηθεί γιατί σήμερα είναι το τελευταίο γύρισμα. Είναι 60 άτομα εδώ, έχουμε πολλή δουλειά. Αυτό είναι που με άγχωσε. Τις τελευταίες ημέρες είμαι πάρα πολύ πιεσμένη από δουλειές. Δεν είμαι μόνο παρουσιάστρια του Cash or Trash, είμαι και επιχειρηματίας. Δεν μπορούσα σήμερα να το αφήσω, θα είμαι λίγο καθιστή. Δεν μπορούσα, είναι τελευταία ημέρα γυρισμάτων και είναι πολύ σημαντικό. Σας ευχαριστώ πολύ».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!