Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Είμαι φροντιστική με τα παιδιά μου – Ο Φάνης δεν είναι παιδί μου – Έχουμε άλλου είδους σχέση”

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραδέχτηκε ότι λέει εύκολα «όχι» σε δουλειές που της προτείνουν και μίλησε για την οικογενειακή ζωή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού: «Το ενδιαφέρον στη δουλειά μας είναι αυτή η ανασφάλεια που σε κρατάει ζωντανό. Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να κάνεις δουλειές που δεν τρελαίνεσαι αλλά πάντα έλεγα σχετικά εύκολα «όχι» σε δουλειές. Όλα αυτά τα χρόνια τα έχω πάει καλά με την δημοσιότητα αλλά σε σχέση με εμένα πάντα, όχι με τη δημοσιότητα».

Για την σχέση της με την δημοσιότητα δήλωσε: «Με τους κολλητούς μου δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που είμαι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οφείλεις να κρατάς μια απόσταση. Με τα social media τα πάω χάλια. Προσπαθώ αλλά δεν είμαι καθόλου καλή».

Αναφερόμενη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην οικογένειά της είπε: «Δεν είχα κάποιους στόχους στο μυαλό μου πριν κάνω οικογένεια οπότε δεν πήγε κάτι πίσω. Είμαι φροντιστική με τα παιδιά μου. Ο Φάνης δεν είναι παιδί μου. Με τον Φανή έχουμε άλλου είδους σχέση. Τώρα πια που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά κάνω πράγματα και για εμένα στην καθημερινότητα μου».

Σχετικά με το πέρασμα του χρόνου σημείωσε: «Με το πέρασμα των χρόνων με ενδιαφέρει τι θα “πετάξω” από τη ζωή μου. Αφαιρώ αγωνίες, ανασφάλειες, ακόμα και αντικείμενα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!