Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλιάδη μετά τα σχόλια του Τριανταφυλλίδη για την Καίτη Γκρέυ: Είναι ντροπή και αίσχος

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε στα σχόλια του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τη γιαγιά της, την Καίτη Γκρέυ. Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου είχε χαρακτηριστικά πει, μεταξύ άλλων, ότι «η Καίτη Γκρέυ σε όλη της τη ζωή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να βγάζει την προσωπική της ζωή και το παρελθόν της στα μανταλάκια».

Επίσης, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφαση του αδελφού της να στείλει εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Υπάρχω», στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

Πάνω σε αυτό, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε: «Θα έλεγα στον κύριο πώς τον είπες και σε οποιονδήποτε άλλο που βγαίνει και μιλάει για άλλους ανθρώπους με τεράστια καριέρα, ότι δεν μιλάμε ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν είναι σε θέση να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι ντροπή και αίσχος. Δεν ξέρω τι κακοήθειες είναι αυτά που διαβάζω. Η γιαγιά μου ήταν ένας άνθρωπος που εκείνα τα χρόνια βοήθησε πάρα πολύ κόσμο, ενώ δεν τη βοήθησε κανείς. Εκείνη όμως επέβαλε στην Columbia τότε πάρα πολλούς καλλιτέχνες, όπως τον Στέλιο Καζαντζίδη».

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια είπε για τη γιαγιά της: «Δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά τη γιαγιά μου. Δεν είναι ευχάριστο για οποιονδήποτε άνθρωπο είναι σε μια τέτοια κατάσταση. Αλλά, είμαι πάντα σε επικοινωνία με το σπίτι, και για οτιδήποτε συμβεί εννοείται πως είμαστε όλοι κοντά».

Επίσης, σχετικά με το εξώδικο που έστειλε ο αδελφός της στην εταιρεία παραγωγής του βιογραφικού έργου για τον Στέλιο Καζαντζίδη, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Ήταν κάτι που το συζητήσαμε. Έχει συμβεί στο παρελθόν να γραφτούν πράγματα άκρως προσβλητικά για τη γιαγιά μου και ψευδή, τα οποία και ο ίδιος ο Στέλιος Καζαντζίδης τα είχε διαψεύσει. Θεωρώ ότι η κίνηση που κάναμε ως οικογένεια ήταν πάρα πολύ σωστή ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει το όνομα της γιαγιάς μου».




Τι είχε πει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την Καίτη Γκρέυ

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είχε μιλήσει σε συνέντευξή του όχι με τα καλύτερα λόγια για την Καίτη Γκρέυ.

Χαρακτηριστικά, είχε πει: «Η Καίτη Γκρέυ σε όλη της τη ζωή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να βγάζει την προσωπική της ζωή και το παρελθόν της στα μανταλάκια. Ας αφήσει τους ανθρώπους να κάνουν την ταινία τους. Αρκετό κακό έχει κάνει στον εαυτό της και στην καριέρα της η Καίτη Γκρέυ. Εκτός από αυτό, νομίζω ότι η Καίτη Γκρέυ πιο πολύ κινδυνεύει να δείξουν τις παλιές της εμφανίσεις στην τηλεόραση, όπου έβγαινε και ούρλιαζε κατά του Καζαντζίδη και της Μαρινέλλας, παρά από μια ταίνια-έργο τέχνης από πραγματικούς καλλιτέχνες».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!