Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Κόλαφος” ο Θανάσης Ευθυμιάδης: Όταν δεν υπήρχαν κάμερες θα ακούγαμε στις ειδήσεις “Υπάλληλος επιτέθηκε σε γνωστό υπουργό”

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Λευτέρη Αυγενάκη να επιτίθεται σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο εν λόγω υπουργός έχασε την πτήση του, παρότι έγιναν αναγγελίες για το όνομά του ως είθισται να συμβαίνει στο αεροδρόμιο.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί, δείχνει τον κ. Αυγενάκη να επιτίθεται στον υπάλληλο και να είναι εκτός εαυτού!

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισαν να τον διαγράψουν από το κόμμα αφού τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι το λιγότερο απαράδεκτες!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από ανάρτησή του στο Instagram αναφέρεται στην εν λόγω υπόθεση τονίζοντας ότι η τεχνολογία αυτή τη φορά βοήθησε να βγει η αλήθεια στο φως.

«Τέτοιες στιγμές ευγνωμονώ την τεχνολογία γιατί για όλους εμάς που ζήσαμε την Ελλάδα όταν δεν υπήρχαν κάμερες στους δημόσιος χώρους.

Ελπίζω να περνάει από το μυαλό μας ότι τότε στις ειδήσεις θα ακούγαμε “Συνελήφθη υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας που επιτέθηκε αναίτια σε γνωστό υπουργό».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!