Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υρώ Μανέ: “Η κόρη μου, Φαίδρα, κάνει χορογραφία στη συγχρονισμένη κολύμβηση για του Ολυμπιακούς”

Με πολλή περηφάνια μίλησε η Υρώ Μανέ για την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, η οποία είναι χορογράφος και χορεύτρια!

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε αρχικά για την παράσταση «Οκτώ Γυναίκες» του Ρομπέρ Τομά που ξεκινάει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Υρώ Μανέ μίλησε με λατρεία για αυτή τη δουλειά και αν και επεσήμανε πως δεν της αρέσουν οι περιοδείες, σ’ αυτή δεν θα μπορούσε να πει όχι καθώς το κλίμα μεταξύ των συντελεστών είναι καταπληκτικό και έχουν γίνει μία υπέροχη παρέα.

Η ίδια, αφού απαρίθμησε έναν προς έναν όλους τους συντελεστές της παράστασης, τόνισε ότι παρά το στερεότυπο που θέλει τις γυναίκες σε μία συνεργασία, να… σφάζονται, εκείνη μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της, Γιώτα Φέστα, Τάνια Τρύπη, Φωτεινή Ντεμίρη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ευγενία Ξυγκόρου και Μαρίζα Τσάρη τα πηγαίνουν υπέροχα και έχουν γίνει πολύ καλές φίλες.

Στη συνέχεια, η Υρώ Μανέ μίλησε για την αγωνία που έχει η κόρη της για τη χορογραφία για την οποία είναι υπεύθυνη και θα παρουσιαστεί στην Ολυμπιάδα στο Παρίσι. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, η Φαίδρα Νταϊόγλου στήνει τη χορογραφία για τα χρυσά κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου και αυτόν τον καιρό είναι απόλυτα αφοσιωμένη σ’ αυτό.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!