Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κώστας Κρομμύδας: Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον χαρακτήρα που αγαπάει. Κάποιοι με “μαλώνουν” για την εξέλιξη του ήρωά τους

Με αφορμή το νέο του βιβλίο, Κρασί από τα χείλη σου, βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Κρομμύδας και μιλά μεταξύ άλλων και για την αγάπη που λαμβάνει από τους αναγνώστες.

«Είναι πολύ όμορφο να κάνεις κάτι που αγαπάς, να κάθεσαι στον υπολογιστή και να λες περνάω όμορφα. Είναι εξοντωτικό γιατί είμαι σχεδόν δύο μήνες στο δρόμο, γύρω στις 40 μέρες συνεχόμενα μακριά από το σπίτι. Αλλά είναι τόσο όμορφο αυτό, να συναντάς κόσμο. Οι αναγνώστες με “μαλώνουν” για τους ήρωες.

Ταυτίζεται με έναν χαρακτήρα που αγαπάει περισσότερο. Αν δεν εξελιχθεί ο ήρωας που θέλει, τα βάζει με τον συγγραφέα. Δεν γράφω με βάση το τι αρέσει στους αναγνώστες. Έχω ιστορίες που είναι δύσκολες! Γράφω ιστορίες που μπορεί να έχουν δύσκολα θέματα, να μην έχουνε ευχάριστο τέλος. Οι χαρακτήρες “κλέβουν” από τις αναμνήσεις μου κάθε μέρα. Πολλά περνάνε στο βιβλίο ασυναίσθητα! Δεν γίνεται να μη βάλεις την ιστορία που ζεις εσύ σε ένα βιβλίο.

Οι γυναίκες με ρωτάνε πολλά πράγματα. Είναι πολύ όμορφο οι άνθρωποι να ταυτίζονται με τις ιστορίες σου. Ο αναγνώστης να ζει τους χαρακτήρες και ή να σου λέει “χάρηκα πάρα πολύ” ή να σε μαλώνει ή να σου λέει “μου άλλαξε τη ζωή”. Κι αυτό είναι το πιο όμορφο δώρο για μένα!.

Ζούμε σε μια εποχή των ανέπαφων σχέσεων σε όλα τα επίπεδα. Έχω ξεκινήσει από τις 9 Μαΐου και είμαι σε άλλη πόλη. Μπορεί να είναι κουραστικό για μένα αλλά την αγάπη που παίρνω από τον κόσμο, δεν υπάρχει. Σταματάω για το καλοκαίρι!».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!