Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θάνος Μαρίνης: “Έκαναν τα παιδιά μου εξετάσεις για θυρεοειδή και τυχαία ανακάλυψα ότι έχω καρκίνο”

Ο αγοραστής του Cash or Trash, Θάνος Μαρίνης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/7 στην Super Κατερίνα  και εξήγησε πώς ανακάλυψε τυχαία ότι έχει καρκίνο στον θυρεοειδή του.

Όσα είπε ο Θάνος Μαρίνης

«Βρήκαμε έναν καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα και έπρεπε να φύγει γιατί μεγάλωσε και πολύ απότομα. Κατά τύχη τον βρήκα γιατί οι εξετάσεις μου ήταν άριστες. Πήγα τον γιο μου, τον Κρις, που έγινε 14 για έναν τυπικό έλεγχο στον θυρεοειδή και να είναι καλά η γιατρός, που μόλις με είδε μου είπε να πάω να εξετάσει κι εμένα γιατί είχα δυο χρόνια να κάνω εξέταση. Μόλις μου έκανε τον υπέρηχο το βρήκε αμέσως. Την προηγούμενη εβδομάδα αυτό» είπε αρχικά ο Θάνος Μαρίνης.

«Τα παιδιά ενημερώθηκαν αμέσως, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν δεν το έβρισκα τώρα, θα μεγάλωνε πολύ και θα το έπιανα, θα μπορούσε να είχε πάει στους λεμφαδένες, ή και αλλού… Στα παιδιά μετέφερα στην αρχή ότι είναι ένας όζος και θέλει διερεύνηση και πρέπει να αφαιρεθεί και στη συνέχεια, το καταλάβανε. Ο Ιωνάκος μου που είναι λίγο πιο μικρός έπαθε το σοκ του, αλλά κατάλαβε.

Περιμένω τη βιοψία, αλλά επειδή φαίνεται ότι είναι σοβαρός θα χρειαστώ το ιώδιο που μπαίνει για 15 μέρες… Εγώ είμαι σε πολύ ευνοϊκή θέση, όλο αυτό φαίνεται ότι είναι ιάσιμο…» πρόσθεσε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!