Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου: “Δουλεύω 21 χρόνια κι αυτό δεν το έχω ξανακούσει στη ζωή μου, είναι σοκαριστικό”

Με την υπόθεση ξυλοδαρμού του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του ασχολήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 3/7 στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τη δημοσιογράφο της εκπομπής της, Ελισάβετ Οικονόμου, η οποία έκανε μια αποκάλυψη που την άφησε άφωνη.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Χθες στα πλαίσια του ρεπορτάζ και αφού επικοινωνήσαμε με τη μητέρα του 15χρονου, επικοινώνησα και με τον πατέρα το τηλέφωνο του οποίου σήκωσε ο αδελφός του που είναι το πρόσωπο μαζί με το οποίο ο πατέρας φαίνεται να ξυλοκόπησαν τον 15χρονο. Όταν λοιπόν μίλησα με τον θείο του 15χρονου, μου είπε, “ακούστε να δείτε, όπως εσύ κάνετε τη δουλειά σας, έτσι κι εμείς θέλουμε αμοιβή και αν δεν έχετε να μου πείτε κάτι τώρα, καλέστε με μόνο για να μου πείτε ποια είναι η αμοιβή για να κάνω δηλώσεις για το θέμα» είπε η δημοσιογράφος, με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει άφωνη.

«Δεν πάμε καλά. Δε ξέρω πώς λειτουργούν άλλες εκπομπές, αλλά αν λειτουργούν έτσι θλίβομαι. Δουλεύω 21 χρόνια, αυτό δεν το έχω ξανακούσει στη ζωή μου. Είναι σοκαριστικό. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που φέρεται να εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του ανιψιού του… Ζητάει λεφτά για να δώσει συνέντευξη και να μας πει τι έγινε στο περιστατικό… Ήθελε να του κάνουμε και οικονομική πρόταση. Ρε δε πάμε καλά» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο θείος του 15χρονου ξεκαθάρισε πως δε μιλά για μια αμοιβή 100 και 200 ευρώ αλλά για δεκάδες χιλιάδες ευρώ,

«Ρε δε πάμε καλά;» αντέδρασε η παρουσιάστρια του Alpha.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!