Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται πως ανοίγει στη ζωή της Φαίης Σκορδά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και τον Αλέξανδρο Ράπτη, η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει έρθει κοντά με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, στον οποίο το προηγούμενο διάστημα είχαν χρεώσει μια σχέση με την Τατιάνα Μπλάτνικ. Τότε, ο ίδιος ο επιχειρηματίας είχε διαψεύσει κατηγορηματικά την είδηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέροντας πως είναι απλώς δυο πολύ καλοί φίλοι.

Το ρεπορτάζ

Τώρα, οι φήμες των θέλουν να έχει έρθει κοντά με τη Φαίη Σκορδά με την οποία μάλιστα βρέθηκαν μαζί και στη Μύκονο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

«Με τη Φαίη έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Έχουν βγει και για φαγητό ενώ εκείνη έχει γνωρίσει και την οικογένειά του. Προς το παρόν και οι δυο δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική» λένε άνθρωποι που είναι κοντά στον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ από την πλευρά του ενώ εκείνη δηλώνει ιδιαίτερα κολακευμένη.

«Επειδή είναι πάνω από όλα μητέρα, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τους ανθρώπους που αφήνει να εισβάλουν στη ζωή της. Το ότι ο 48χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών είναι σίγουρα κάτι που η Φαίη έχει εκτιμήσει πολύ» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!