Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζόζεφιν για Νίνο: “Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος”

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον έρωτα αλλά και τη σχέση της με τον Νίνο μετά τα τελευταία σκαμπανεβάσματα μίλησε η Ζόζεφιν στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

Όσα είπε η Ζοζεφίν

«Δε θα μιλήσω γενικά για το πως αντιμετωπίζω τον έρωτα, θα μιλήσω για το τώρα. Στο σήμερα δίνομαι ολοκληρωτικά, θέλω να το διακινδυνεύω. Θέλω να τα δίνω όλα και όπου βγει. Νομίζω ότι αυτό στο βγάζει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν είναι ξανά μαζί με τον τραγουδιστή μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν πάρει αποστάσεις με την ίδια να απαντά,

«Ναι, είμαστε μαζί. Τι να πω; Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο τώρα. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για εμάς, να μη το βλέπει κανείς. Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι το να θέλεις να είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου. Η εξέλιξη μιας σχέσης έρχεται όταν υπάρχει πραγματική αγάπη».

Και καταλήγει, «Δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Τρία πράγματα που έχω ξεχωρίσει στον Νίνο είναι η καλλιτεχνική του ματιά, ο τρόπος που σκέφτεται και η ειλικρίνειά του».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!