Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: Κάθε φορά που τη βλέπω στη σκηνή, λέω “δεν μπορεί να είναι τόσο καλή”

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε βρεθεί στα Mad VMA και έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ποια συνάδελφό του θεωρεί σέξι, ενώ αναφέρθηκε στις πιο παράξενες φήμες που έχει ακούσει να κυκλοφορούν για τον ίδιο.

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πιο σέξι παρουσία στην τελετή απονομής των βραβείων, ο τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός δυσκολεύτηκε κάπως να απαντήσει, αλλά κατέληξε στην Ελένη Φουρέιρα.

«Δεν είδα πολλές, γιατί ήμουν πίσω κι ετοιμαζόμουν. Η Ελένη Φουρέιρα είναι πάντα σέξι. Δεν είναι εκεί το θέμα. Χαίρομαι πολύ που είναι πάντα με την οικογένειά της και μου δείχνει το παιδί της. Έχει γίνει μια υπέροχη μητέρα», είπε χαρακτηριστικά, o Κωνσταντίνος Αργυρός .

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την εκτιμώ πολύ. Κάθε φορά που τη βλέπω στη σκηνή, λέω “δεν μπορεί να είναι τόσο καλή”».

Αναφορικά με την πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει για τον ίδιο, είπε: «Καλά έχω ακούσει φέτος, δεν καταλαβαίνεις. Έχω ακούσει πολλά πράγματα. Ξέρεις τι; Μετά από τόσο καιρό και τόσα χρόνια, υπάρχουν πολλές ανακρίβειες. Όχι ότι μου έχουν φερθεί άσχημα οι δημοσιογράφοι και τους ευχαριστώ για αυτό. Αλλά αν αρχίσω να βγαίνω και να λέω τι ισχύει και τι όχι… Δεν το κάνω».

Τέλος, o Κωνσταντίνος Αργυρός συμπλήρωσε: «Ο κόσμος δεν είναι χαζός, καταλαβαίνει. Μάλιστα, είναι πολύ έξυπνος ο κόσμος. Μου στέλνουν μηνύματα και μου τα λένε. Και αυτή την ειλικρινή σχέση που έχω με τον κόσμο, δεν μπορεί να μας τη σπάσει κανένας».

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!