Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λευτέρης Πετρούνιας: “Ο στόχος για το Παρίσι είναι το χρυσό” – “Πρώτη και τελευταία σκέψη οι κόρες μου”

Με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας και με αυτή την αφορμή μίλησε στο ΕΡΤNews.

«Για μένα είναι οι τρίτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, έχω πολύ καλό προαίσθημα, το περιμένω πώς και πώς. Ο στόχος για το Παρίσι είναι το χρυσό. Μετράμε τους αντιπάλους μας, ξέρουμε ότι αυτό που ετοιμάζουν θα είναι για τις πρώτες 3 θέσεις, τώρα… αυτό που μετράει είναι να είμαι ο πιο ψύχραιμος από όλο τον τελικό εκείνη τη μέρα γιατί και οι 8 θα είναι πολύ καλοί».

«Αυτό που με κάνει να ξεχωρίζω από τους αντιπάλους μου είναι η διάρκεια που κρατάω κάθε δυναμικό στοιχείο, αλλά είναι και ο τρόπος που το κρατάω. Αυτό που με κάνει να υπερτερώ είναι πως όλοι οι υπόλοιποι πάνε προς το δυναμικό στοιχείο και θα δεις μια ανεπαίσθητη μικρή κίνηση. Ακόμη και αν είναι πολύ καλό αυτό που κάνουν, υπάρχει μια ανεπαίσθητη μικρή κίνηση. Σε μένα παγώνει ο χρόνος, το έχω βρει, το ξέρω, το αισθάνομαι».

«Τη στιγμή επάνω στο βάθρο δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί την αφιέρωσα στον μπαμπά μου. Ήταν 15 Αυγούστου, ήταν η γιορτή του και ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν κοντά μου στη γιορτή του, οπότε ολοκληρώθηκε όλο αυτό που ένιωθα μέσα μου από την απώλεια του πατέρα μου» ανέφερε ο Ολυμπιονίκης.

«Οι κόρες μου είναι το βασικό κίνητρο πλέον. Από όταν έκανα παιδιά και μετά, η πρώτη και η τελευταία μου σκέψη είναι οι κόρες μου».

«Έχω δώσει την ψυχή μου και για τη χώρα μου και για το εθνόσημό μου και το ίδιο θα ισχύσει και τη μέρα του τελικού, πάλι την ψυχή μου θα δώσω».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!