Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριάννα Κιμούλη: “Το επίθετο μου έπαιξε ρόλο στο ότι έφυγα στην Αγγλία να σπουδάσω”

Την Μαριάννα Κιμούλη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Τρίτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ με αφορμή τη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1. Η νεαρή ηθοποιός, Μαριάννα Κιμούλη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο επώνυμο της και τη σύνδεση με τον δημοφιλή πατέρα της που… την ανάγκασαν να φύγει παλαιότερα στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, η Μαριάννα Κιμούλη εξομολογήθηκε πως «εντάξει, δεν ξέρω πως είναι να μην σε λένε Κιμούλη. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό στο ότι έφυγα στην Αγγλία για να σπουδάσω. Δούλεψα εκεί και ήμουν για πέντε χρόνια εκεί. Ίσως είχα και άγνοια κινδύνου όταν επέστρεψα επειδή είχα συνηθίσει από εκεί που ήμουν εγώ και αυτό αρκούσε».

«Επιστρέφοντας όμως εδώ είναι η αλήθεια ότι ήμουν τυχερή. Δεν το έχω συναντήσει αυτό εδώ ούτε και το συνάντησα στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου εδώ. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει και με το ότι μου έτυχε να έχω ένα πολύ καλό έτος, είχα πολύ καλούς δηλαδή συμμαθητές, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι ασυνείδητα το διεκδικώ και γω με την προσωπικότητα μου».

«Φεύγοντας στην Αγγλία τότε για να σπουδάσω δεν ξέρω αν το ζύγισα πραγματικά αυτό ή όταν επέστρεψα, αλλά εδώ η ζωή μου είναι πραγματικά ευτυχισμένη» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαριάννα Κιμούλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!