Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευγενία Δημητροπούλου: “Ο ερχομός ενός παιδιού είναι σεισμός για το ζευγάρι, πρέπει να τοποθετηθούν τα πράγματα ξανά σε μια βάση”

Την Ευγενία Δημητροπούλου υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Fay’s Time την Τρίτη 2/7.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη της, τον σύζυγό της, Στέλιο Βαλτάκη και πώς ο ερχομός της άλλαξε την σχέση τους

«Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή μου η κόρη μου, η καθημερινότητά μου είναι πολύ διαφορετική. Η μικρή θα κλείσει τα 4 τον Αύγουστο, είναι πολύ ζωηρή. Είναι λίγο δύσκολη γιατί τις περισσότερες φορές θέλει να περάσει το δικό της», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητρόπουλου.

Και συνέχισε: «Η ζωή μου πριν από τη μικρή υπάρχει, αλλά αυτό που ζω τώρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένη, αν και πιστεύω ότι η ευτυχία είναι στιγμές, δεν μπορείς να είσαι συνεχώς ευτυχισμένος».

Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ζευγάρι μετά τον ερχομό ενός παιδιού, η Ευγενία Δημητροπούλου ανέφερε: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένας σεισμός για ένα ζευγάρι. Εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, αλλά ξαφνικά έρχεται ένα παιδί που είναι ένας παράγοντας χαράς και ευτυχίας αλλά και αυστηρού προγράμματος, οπότε δεν μπορώ αν φύγω και να μην ξέρω τι γίνεται πίσω. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τοποθετηθούν τα πράγματα ξανά σε μια βάση».

«Η σχέση του ζευγαριού αλλάζει. Δεν είναι εύκολο ας πούμε το ζευγάρι να κάνει διακοπές χωρίς το παιδί, έχουμε βγει ελάχιστες φορές για φαγητό χωρίς το παιδί. Είμαστε πολύ καλά με τον σύζυγό μου, απλά προσπαθούμε να βρούμε περισσότερο χρόνο οι 3 μας», συμπλήρωσε κλείνοντας η Ευγενία Δημητροπούλου.Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!