Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρης Γρηγορόπουλος: “Με τη Φωτεινή Ντεμίρη παντρευτήκαμε για το παιδί, το οποίο χάσαμε στη συνέχεια”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Χάρης Γρηγορόπουλος και ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την γνωριμία του και τον γάμο με τη Φωτεινή Ντεμίρη, αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή στην πρώτη της εγκυμοσύνη και αναφέρθηκε και στον γιο του, Τίτο, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

«Γνωριστήκαμε στη σχολή από τις πρώτες ημέρες που γραφτήκαμε. Κάναμε ένα μάθημα για την αφή και γνωριστήκαμε με κλειστά μάτια. Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί», είπε αρχικά ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε στη συνέχεια, αλλά μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια και είμαστε μαζί ακόμα περισσότερα».

Σχετικά με το αν έφτασαν ποτέ κοντά στον χωρισμό με την Φωτεινή Ντεμίρη, ο ηθοποιός απάντησε: «Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στον χωρισμό, μετά από μεγάλους τσακωμούς, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους».

Όσον αφορά την παρθενική εμφάνιση του γιο του στη σειρά «Παραλία», ο Χάρης Γρηγορόπουλος απάντησε: «Είδαμε την παρθενική εμφάνιση του γιου μου όλη η οικογένεια και υποκλιθήκαμε. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και δεν το λέω επειδή είναι γιος μου, αλλά επειδή βλέπω τις ικανότητές. Έχουμε πολύ ισχυρή σχέση, κουβεντιάζουμε συνέχεια και ζητάει τις συμβουλές μου».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!