Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: “Αν είχα την επιλογή μετά από 22 χρόνια καριέρας, θα προτιμούσα να παρέμενα στο Tv Μακεδονία με την ίδια εκπομπή”

Με αφορμή τις δηλώσεις της Αναστασίας Γιάμαλη που αποχώρησε μετά από αρκετά χρόνια από το Kontra Channel για το Mega, η Φαίη Σκορδά έκανε μία προσωπική εξομολόγηση.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν χρονιές που έκανε 40 – 50% τηλεθέαση, θα προτιμούσε να έχει μείνει τα 22 χρόνια πορείας της στο Tv Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη με μία σταθερή εκπομπή.

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε: «Είμαι σε αυτή τη δουλειά 22 χρόνια χωρίς να έχω λείψει καμία σεζόν. Έλειψα μόνο 25 ημέρες κατά τη διάρκεια των τοκετών. Στην εγκυμοσύνη ήμουν στον αέρα, το θυμόσαστε όλοι. Η κοιλιά μου κι εγώ. Πραγματικά είχα χρονιά που ήμασταν στο 40 και 50% τηλεθέασης, αν μου έλεγε κάποιος αυτή τη στιγμή «θα προτιμούσες αυτήν την καριέρα ή θα προτιμούσες να παρέμενες στο Tv Μακεδονία αλλά να είχες αυτή την εκπομπή 22 χρόνια;», θα απαντούσα: «να παρέμενα στη Θεσσαλονίκη, στο Tv Μακεδονία γιατί είναι αλλιώς, πιο οικογενειακά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!