Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: “Είναι δύσκολα τα πράγματα, θα παραμείνει στο νοσοκομείο…”

Για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, τρεις μήνες μετά το έμφραγμα μίλησε η Ματίνα Παγώνη την Τρίτη 2/7 στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται χρόνο η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, με τους γιατρούς να περιμένουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει 3 μήνες στο νοσοκομείο. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει πολύ καιρό, είναι δύσκολα τα πράγματα, παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού. Από εδώ και πέρα τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Και συνέχισε: «Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!