Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η οικογενειακή βόλτα της Κατρίνα Τσάνταλη και του Ανδρέα Βούλγαρη – Δείτε τις φωτογραφίες

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο σύντροφός της, Ανδρέας Βούλγαρης (σύντροφός της εδώ και 4 χρόνια) έγιναν γονείς την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, με την εγκυμοσύνη της να παραμένει κρυφή όλο τον καιρό. Η αρχική είδηση είχε μεταδοθεί από την εκπομπή Fay’s Time του ΣΚΑΪ.

Οι φωτογραφίες από την βόλτα τους

Ακολούθησε το πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον νεογέννητο γιο τους και δηλώσεις των 2 γονέων. Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός πέτυχε την Κατρίνα Τσάνταλη και τον Ανδρέα Βούλγαρη σε οικογενειακή έξοδό τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων.

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης με τον γιο τους σε εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας

Φυσικά από το πλευρό τους δεν έλειπε ο μικρός τους γιος. Πιο συγκεκριμένα, η συγγραφέας και επιχειρηματίας και ο μουσικός και μέλος του συγκροτήματος, Alcatrash, πήραν τον γιο τους με το καρότσι του και έκαναν χαλαρή βόλτα, φορώντας casual ρούχα, στο συγκεκριμένο γνωστό εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

«Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Εγώ ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι 3 μηνών», είχε πει η Κατρίνα Τσάνταλη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τη Σοφία Ραφτοπούλου. Και συνέχισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Ανδρέας είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της η Κατρίνα Τσάνταλη εξομολογήθηκε: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί 3 χρόνια, δεν ήταν εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο, αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!