Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σμαράγδα Καρύδη ευχήθηκε “καλό μήνα” με το κόκκινο μπικίνι της από την top παραλία της Αίγινας

Οι διακοπές ξεκίνησαν για τη Σμαράγδα Καρύδη η οποία αφού απόλαυσε ένα υπέροχο ταξίδι στο εξωτερικό κάνοντας τουρισμό στην Πορτογαλία, είπε να… αράξει στον επίγειο παράδεισό της, το εξοχικό της στην Αίγινα!

Η όμορφη ηθοποιός φέτος το καλοκαίρι είναι ελεύθερη υποχρεώσεων και έτσι θα χορτάσει βουτιές στη θάλασσα, δροσερό καρπούζι στη βεράντα και κους κους με φίλους κάτω από το φεγγάρι τα αξημέρωτα καλοκαιρινά βράδια που έρχονται.

Στο μεταξύ όμως, σήμερα, πρωτομηνιά, θέλησε να μας ευχηθεί «καλό μήνα» από μία από τις τοπ παραλίες της Αίγινας, τη Μονή, όπου ζουν και ελάφια, σε μία κατάφυτη περιοχή που «χύνεται» στη θάλασσα.

Ένα πραγματικά υπέροχο τοπίο που η Σμαράγδα Καρύδη θέλει να επισκέπτεται συχνά μαζί με φίλους. Η συγκεκριμένη παραλία είναι ένα από τα κρυμμένα «διαμάντια» του νησιού του Σαρωνικού που λίγοι γνωρίζουν και ακόμα πιο λίγοι επισκέπτονται, ανάμεσά τους και η ηθοποιός.

Στα ανοιχτά της συγκεκριμένης παραλίας λοιπόν, η ηθοποιός βούτηξε από το φουσκωτό με το οποίο πήγε εκεί, έκανε ηλιοθεραπεία και φυσικά εξερεύνησε το δασάκι όπου ζουν τα ελάφια, τα οποία και απαθανάτισε βέβαια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!