Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νόνη Δούνια: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 20 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Νόνη Δούνια, καθώς γιορτάζει 20 χρόνια γάμου με τον Κυριάκο Μουρατίδη.

Με αφορμή την επέτειό τους, η Νόνη Δούνια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νόνη Δούνια έγραψε: «1/7/2004-1/7/2024. 20 χρόνια γάμου! Το καλύτερο ταίρι στο να μεγαλώνουμε παιδιά, στο να μεγαλώνουμε μαζί σοφότεροι και να ωριμάζουμε παρέα γιατί αυτό είναι ο γάμος.

Σε ευχαριστώ που πάντα μου προσφέρεις την κατάλληλη δόση γέλιου, υπομονής, ελευθερίας, εμπιστοσύνης, θαυμασμού, αποδοχής καθώς περνάμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας όπου ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς και το αντίστροφο.

Μια διαρκής εναλλαγή ρόλων έτσι ώστε να συνεχίζουμε να προσπερνάμε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μιας και ο δρόμος δεν είναι ποτέ εύκολος γιαυτό και χρειάζεται τόλμη, θάρρος, πίστη αλλά πάνω από όλα θέληση. Τα εύκολα δεν ήταν ποτέ για εμάς… Ίσως το μεγαλύτερο κοινό μας χαρακτηριστικό το ότι δεν τα παρατάμε στα δύσκολα. Ανυπομονώ για τις επόμενες περιπέτειες που θα ζήσουμε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!