Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπέττυ Μαγγίρα: “Σε ποια δουλειά είναι όλα ρόδινα;” – Η μακροσκελής ανάρτηση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Την πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ANT1 έκανε σήμερα 1/7 η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια, την Κυριακή 30/6 αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές του «I love Sou Kou», και εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό.

Σήμερα, η Μπέττυ Μαγγίρα ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την τελευταία εκπομπή και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, τονίζοντας ότι θα… επιστρέψει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα

Ένας νέος μήνας ξεκινά! Έτσι είναι η ζωή….. όταν κάτι τελειώνει, κάτι νέο αρχίζει.

Ας είναι αυτό μια νέα αρχή λοιπόν για όλους μας.

Το παλιό δεν «πεθαίνει», μόνο μας μαθαίνει! Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο κι ο λόγος είναι η εξέλιξη. Άλλωστε οι δεσμοί δεν σπάνε!!! Θα μας ενώνουν πάντα με τους ανθρώπους που αγαπήσαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και ανταλλάξαμε κομμάτια της ψυχής μας!!! Θα μας ενώνει ΠΑΝΤΑ αυτό! Και χαίρομαι γιατί μέσα από την δουλειά αυτή, γνώρισα νέους φίλους, άτομα που έμαθα από αυτούς -πήρα κι εύχομαι να έδωσα- και θα ναι για πάντα μέρος της ζωής μου!

Τίποτα δεν είναι ρόδινο αλλά και σε ποια δουλειά είναι όλα ρόδινα? Πάντα υπάρχουν προβλήματα, εντάσεις, «θέματα» γιατί είμαστε άνθρωποι και σφάλματα κάνουμε που λέει και το λαϊκό άσμα. Όμως το «όραμα» δεν χάνεται ποτέ, όχι όνειρο, όραμα.

Κι όπως είπε ο Αρνολντ “αφού το οραματίστηκα μπορώ να το πετύχω”. “Το είδα, άρα μπορώ να το κάνω”.
Έχει πει και κάτι άλλο ωραίο όμως και θα το κάνω πράξη και αυτό !!!

I” LL BE BACK!!!!!!

Και μην ξεχνάτε … σας αγαπώ! (Αυτό είναι της Αλιφέρη, δεν τα έχει πει όλα ο Αρνολντ!!!!!)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!