Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κάτια Δανδουλάκη: “Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού”

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και έκαναν ένα μικρό απολογισμό της πορείας της μέχρι τώρα.

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες αλλά έχω μάθει από αυτές», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν παραπονεθώ στον εαυτό μου θα του έλεγα ότι παρα- μαστίγωσα την Κάτια και δεν την άφησα να χαλαρώσει. Τώρα θα πρέπει να χαρώ την καθημερινότητα μου. Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στην μοναδικότητα μας δεν θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν το ανέχομαι πια».

Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως έναν άνθρωπο «που απολαμβάνω την “κλειστή” παρέα και όχι τις μεγάλες παρέες γιατί θέλω να κουβεντιάζω. Μου αρέσει όμως να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου».

«Με αφορά η επιτυχία σε συνδυασμό με την ωραία συνεργασία. Αν είναι μόνο ωραία η συνεργασία και δεν υπάρχει επιτυχία, υπάρχει ένα γκρίζο «σύννεφο» αν χρωστάς, γιατί είμαι συμπαραγωγός. Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν. Ο άνθρωπος της ζωής μου, οι φίλοι, το επάγγελμα. Αλλά δόθηκα κι εγώ ψυχή και σώμα», παραδέχθηκε η Κάτια Δανδουλάκη.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!