Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάσος Ξιαρχό: “Ο Νίκος Αναδιώτης μου έλεγε… Βρες μια γυναίκα προσπάθησε”

Νέες δηλώσεις για το gay pride έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στο Πρωινό, ενώ ενδιαφέρον έχει και μια συγκεκριμένη αναφορά του στον Νίκο Αναδιώτη, με τον οποίον είχαν βρεθεί μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

Όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό

«Να κάνουμε ό,τι θέλουμε αλλά θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα μας κρίνουν άσχημα, όπως όταν εγώ κρίνω αυτή τη στιγμή ένα gay pride το οποίο με προσβάλει ως ομοφυλόφιλο άντρα. Στο gay pride αντί να πρεσβεύουμε και να είναι η μέρα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων, είναι η μέρα των τρανσέξουαλ και της πορνείας. Πάνε και φανταστικοί άνθρωποι στο pride, αλλά βλέπω μια χαμηλή αισθητική. Πρέπει να σε νοιάζει τι θα πούνε για σένα, γιατί αυτό που κάνουμε πολλές φορές επηρεάζει τη ζωή των άλλων και το νου και τη σκέψη μας», είπε ο Τάσος Ξιαρχό και συνέχισε:

Είμαστε τόσο λίγοι οι Έλληνες, μη διχαζόμαστε, είναι κρίμα. Οι straight έχουν φάει bullying το τελευταίο διάστημα. Δεν συμφωνώ με τον κ. Βελόπουλο στα πάντα».

«Ο Νίκος Αναδιώτης είναι κι αυτός ένας ακραίος άνθρωπος με τη θρησκεία, αλλά του το δίνω, γιατί το έκανε με αγάπη. Πολλές φορές μου έλεγε «Βρες μια γυναίκα, προσπάθησε». Του λέω ένα βράδυ «Μου αρέσει αυτή» και μου απαντούσε «να πάμε». Τον αγαπώ σαν άνθρωπο, αλλά πρέπει να ουδετεροποιηθεί», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!