Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Καπουτζίδης – Φώτης Σεργουλόπουλος: “Δεν είμαστε ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε”

Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν οι παρουσιαστές του Europride Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου. Ο κόσμος τους υποδέχτηκε θερμά και οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να πουν δύο λόγια για τα συναισθήματά τους.

Όσα είπαν Καπουτζίδης – Σεργουλόπουλος

«Δεν περίμενα μετά από τόσα χρόνια που είμαι πάνω σε μία σκηνή, να βρεθώ σε ένα τέτοιο κοινό. Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχοι! Βρισκόμαστε σε μία εμβληματική χρονιά που η Ελλάδα υποδέχτηκε το νομοσχέδιο. Έχουμε προσπαθήσει κι εγώ και ο Γιώργος αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πραγματικότητα και μάς βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσουμε τα πέντε κόμματα στη Βουλή που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ανθρώπους που βοήθησαν αυτοί στη διοργάνωση» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη ισότιμη ένταξη στην κοινωνία, στην εργασία, στην πλήρη αποδοχή στην οικογένεια. Γενικότερα, τα pride θα γίνονται για όσο θέλουμε» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε».

«Όχι, όχι ποτέ! Δεν είμαστε ζευγάρι και δεν θα γίνουμε ποτέ! Ποτέ… Θεέ μου… Ξέρετε οι φίλοι, όταν ακουμπάς τον φίλο σου είναι αμήχανο…» συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να λέει με χιούμορ: «Το κάνει λες και τον κακοπαντρέψαμε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!