Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Πέτρος Λαγούτης σπάει τη σιωπή του: “Έστρεψαν ένα μέρος του κόσμου εναντίον μας με αναλήθειες. Υποφέραμε με τη Μάρθα…”

Καλεσμένοι στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ήταν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Μίλησαν για τη γνωριμία τους που εξελίχθηκε σε έναν πολύ όμορφο δεσμό και έδωσαν την απάντησή τους σε μία σειρά αναληθούς φημολογίας που εδώ και καιρό κυκλοφορεί για τους ίδιους και τη σχέση τους με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

«Τη θαύμασα από πολύ νωρίς τη θεωρώ μια καταπληκτική ηθοποιό» είπε αρχικά ο ηθοποιός για τη σύντροφό του και τόνισε ότι ύψιστης σημασίας σε μία σχέση είναι η εμπιστοσύνη.

«Η εμπιστοσύνη είναι απόφαση. Προφανώς και θέλεις από τον άλλο να στη θρέψει αλλά αν μπεις στο τρυπάκι να εξακριβώσεις την εμπιστοσύνη θα βγεις χαμένος, έχεις χάσει την ηρεμία σου. Επιλέγεις ότι αφού είσαι με έναν άνθρωπο ότι τον εμπιστεύεσαι εφόσον δεν έχεις δείγματα και πορεύεσαι με αυτό».

Στη συνέχεια ο Πέτρος Λαγούτης έσπασε τη σιωπή του όσον αφορά διάφορες φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη ρήξη τόσο του ίδιου όσο και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

«Γλυκόπικρη γεύση μας άφησαν οι Παγιδεύμένοι. Δεν το λέω με χαρά με στενοχώρια το λέω γιατί θα έπρεπε να είναι γλυκιά. Είναι γλυκιά γιατί είχα την τύχη ότι είναι μια σειρά με καλογραμμένο σενάριο».

«Τα αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω μέχρι εκεί που φτάνω και μπορώ. Ακόμα είμαστε σε ένα σοκ σε σχέση με όλο αυτό που συνέβη. Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω ποια είναι αυτά δημόσια. Θα πω χωρίς να δείξω κανέναν και δεν αναφέρομαι σε συνάδελφο ότι δεχτήκαμε συκοφαντία και παραπληροφόρηση μερίδας του κόσμου. Όλο αυτό για μένα ήταν σοκ, δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Και επειδή κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να ανοίγεις το μέσα σου, αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε. Υπήρχαν πολλές στιγμές που υποφέραμε».

«Διέρρευσαν πράγματα – δεν μπορώ να πω από πού και έστρεψαν ένα μέρος του κόσμου εναντίον μας τα οποία ήταν αναληθή φυσικά γι΄αυτό μιλάμε για συκοφαντία».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!