Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αργύρης Πανταζάρας: “Παντρευτήκαμε με τη Σίσσυ σαν να κλεφτήκαμε, χωρίς να το ξέρει κανένας”

Τον Αργύρη Πανταζάρα συνάντησε η Ναταλία Αργυράκη από το Καλύτερα δε γίνεται με αφορμή τη νέα του παράσταση στο Εθνικό Θέατρο.

«;Hμουν πάρα πολύ τυχερός με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά. Πάρα πολύ χιούμορ, μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερη σειρά με τα backstage και μόνο. Είναι γλυκό να σε αισθάνονται παρέα και είναι ο λόγος που σέβομαι».

«Με προβληματίζει η βία στη μυθοπλασία. Το θέμα είναι τι συμβαίνει υποσυνείδητα. Εμείς προσπαθούμε να την εξαλείψουμε, μήπως παραδειγματίζουμε; Σκέφτομαι πόσο εύκολα βιάζεται ένας χαρακτήρας πόσο εύκολα συγχωρεί, το ξεπερνά. Αυτό με προβληματίζει υπηρετούμε το μέσο γιατί το αγαπάμε».

Από τη νέα σεζόν θα τον δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Η Μαρία που έγινε Κάλλας». «Είναι μία ιστορία πάρα πολύ καλά γραμμένη, για μία άλλη πλευρά της Μαρίας Κάλλας που δεν γνωρίζει πολύ. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος λόγος δεν μπορούσα να πω “όχι”».

Μίλησε όμως και για τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση.

«Παντρευτήκαμε σαν να κλεφτήκαμε, χωρίς να το ξέρει κανένας. Ακόμα κόσμος που μας γνώριζε δεν ήξερε ότι παντρευτήκαμε. Το κάναμε για να γιορτάσουμε την αγάπη» είπε μεταξύ άλλων.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!