Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Δεν αντέχω να βλέπω τα πρωινάδικα τα καθημερινά”

Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου, για μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Πάμε Πακέτο, αλλά και για τις πρωινές εκπομπές σήμερα.

«Φυσικά και με ενόχλησε ο τρόπος που σταμάτησε το Πάμε Πακέτο, αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Εμένα δεν με κάλεσε ποτέ ο σταθμός να συζητήσουμε, απλά… γεια σας, κόβουμε την εκπομπή! Μετά το Πάμε Πακέτο μού πρότειναν να κάνω τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έκανα εγώ. Μπορεί και να μου το πρότειναν επειδή ήξεραν ότι θα πω όχι. Η εκπομπή με τον Γιάννη Βόγλη και την Ανν Λόνμπεργκ είχε κάνει 49%», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε επίσης: «Δεν έχω κανέναν καημό να κάνω τηλεόραση για να κάνω τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να κάνω κάτι που θα γεμίζει την ψυχή μου και αυτό δεν έχει έρθει ακόμα. Μπορεί και να με έφαγε μια “αυλή”, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Η τηλεόραση σήμερα είναι χάλια. Εσύ βλέπεις το πρωί τηλεόραση; Τα πρωινάδικα τα καθημερινά; Εγώ δεν αντέχω! Με ενοχλεί που ασχολούνται συνέχεια με τις ζωές των άλλων και κυρίως μεταξύ τους».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!