Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Μπακοδήμου: Η αποκάλυψη που έκανε στον Αλέξανδρο Ρήγα – “Εκείνη τη μέρα είχα μαλώσει με τον…”

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε καλεσμένο τον Αλέξανδρο Ρήγα και μιας και συνεργάστηκαν ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στο Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή (τη σειρά), η παρουσιάστρια του αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο από τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου που συμμετείχε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Εκείνη την εποχή όπως μας θύμισε, ήταν έγκυος και παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Είσαι πάρα πολύ απαιτητικός δημιουργός. Θυμάμαι όταν είχα έρθει στο γύρισμα για το πρώτο επεισόδιο, ξεκινήσαμε το πρωί και τελειώσαμε 2-3 τη νύχτα, σε ένα υπόγειο που δεν είχε ούτε σήμα ούτε κινητό.

Ξέρεις τι είχε γίνει; Εγώ ήμουν έτοιμη να γεννήσω τότε. Είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου, ο οποίος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 7, δεν με βρίσκει, ούτε στο τηλέφωνο. Πάει 8, πάει 9, πάει 10. Λέει “αυτή γεννάει και δεν μου το πε” και παίρνει το μαιευτήριο. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Μπακοδήμου και του είπαν ότι δεν υπάρχει. Σκέφτηκε ότι θα έχω πάει ως κυρία Αργυροπούλου. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Αργυροπούλου και το σηκώνει ένας άντρας, ζητάει την κυρία Αργυροπούλου και τον ρωτάει ποιος τη ζητάει και λέει εκείνος “ο πατέρας”! Διέλυσε μια οικογένεια από σένα!» είπε χαρακτηριστικά στον έκπληκτο σκηνοθέτη.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!