Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζόυς Ευείδη για Γιώργο Κιμούλη: “Δεν γίνεται να μην έχει την αποδοχή ένας άνθρωπος με τέτοιο ιδιαίτερο ταλέντο”

Την Τζόυς Ευείδη υποδέχτηκε η Μπέττυ Μαγγίρα στο I Love Σου Κου με την αγαπημένη ηθοποιό να μιλά για το θέατρο, την τηλεόραση, αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είμαι βαθιά κομπλεξικό άτομο. Το θέατρο είναι παλιοδουλειά, είναι τσιγγαναριό. Άμα δεν μου άρεσε, δεν θα ήμουν στο θέατρο. Ακόμα με αγχώνει το αν θα έχω δουλειά. Οι ανάγκες για ρόλους είναι για γυναίκες πιο ενεργά ερωτικές. Για μεγαλύτερες ηλικίες δεν υπάρχουν και πολλοί ρόλοι».

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να κάνω αισθητικές επεμβάσεις για να φαίνομαι πιο νέα, μου αρέσει και λίγο η… γεροντίαση».

«Είμαι γεροντοκόρη, είμαι vintage ανύπαντρη. Δεν υπήρχε περίπτωση να ερωτευτώ άνθρωπο που δεν αγαπάει τα ζώα. Ήμουν πολύ τυχερή στις δουλειές που έκανα στην τηλεόραση. Έχω πει όχι σε δουλειές που διαφωνούσα ηθικά» σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη: «Τον Γιώργο τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, τον αποδέχεται και τον καταχειροκρότησε χθες στην παράσταση. Εμένα ο Γιώργος με έβγαλε στο θέατρο. Έχω περάσει πολύ ωραία στις συνεργασίες μου μαζί του. Δεν γίνεται να μην έχει την αποδοχή ένας άνθρωπος με τέτοιο ιδιαίτερο ταλέντο».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!