Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μπέττυ Μαγγίρα απαντά όλο νόημα στον αέρα του ΑΝΤ1 για το infotainment: “Δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα”

Για τις infotainment εκπομπές απάντησε σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του ΑΝΤ1. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με νόημα, δεν μπορούν όλοι να τα κάνουν όλα.

Υπενθυμίζουμε πως το κανάλι του Αμαρουσίου, για την επόμενη σεζόν, ζήτησε μια στροφή και προς την ενημέρωση, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την παρουσιάστρια, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι κάτι που η ίδια επιθυμεί.

«Το infotainment δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν ήρθε τώρα. Για μένα ο πρώτος που το έκανε αυτό είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Όταν κάνεις μια ενημερωτική εκπομπή που εντάσσεις, όμως, θέματα που έχουν μια ελαφρά ψυχαγωγία και αυτό είναι ένα infotaintment, η παντρειά της ενημέρωσης, της πληροφορίας με τη ψυχαγωγία», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να μιλάς για ένα τόσο δραματικό γεγονός και μετά το… ξεχνάμε. Δεν είναι εύκολο να παντρευτούν αυτά τα δύο. Αυτοί που το κάνουν είναι ελάχιστοι και το κάνουν επιτυχημένα. Πρέπει να αφήνουμε αυτούς να το κάνουν. Δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα, δεν γίνεται. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!