Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κώστας Μαρτάκης: “Ο έλεγχος της εικόνας μου υπήρχε δημόσια γιατί ιδιωτικά πλακωνόμασταν με τον Ψινάκη”

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική του ζωή, τον τρόπο που τα χειρίστηκε αλλά και τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης στο Στούντιο 4.

«Προσπαθώ να είμαι αληθινός. Αυτό που είμαι σαν άνθρωπος προσπαθώ η αλήθεια μου να βγαίνεις προς τον κόσμο. Αν μπορώ να τους επηρεάσω, να τους επηρεάσω προς το καλό. Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι τα πιο κακά παιδιά επιβιώνουν. Είμαι ένα παράδειγμα. Χωρίς να βλάψεις, χωρίς να βάλεις τρικλοποδιά στον άλλον, έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις, επιβιώνω. Το να μη γίνει κάτι επιτυχία, στο να χαμηλώσουν τα φώτα, τον ήχο που τα θεωρώ λίγο χαζά. Δεν θα φανώ πιο καλός ή σπουδαίος αν σου χαμηλώσω τον ήχο. Έχω αποχωρήσει από σχήμα για αυτό τον λόγο. Το να κάτσω να πλακωθώ είναι το εύκολο αλλά και πού θα βγάλει;

Όταν υπάρχει μια ιεραρχία δεν μπορώ να το κάνω έτσι επειδή μπορώ. Το ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Δεν μου αρέσουν τα προβλήματα, προτιμώ να φύγω! Παίρνω τα μπογαλάκια μου και φεύγω. Πάντα είμαι ένας άνθρωπος που συζητάω γιατί όλα τα προβλήματα έχουν τις λύσεις τους. Αν θεωρώ ότι και να μιλήσω δεν θα αλλάξει κάτι, αυτός που έχει το πρόβλημα το αντιλαμβάνεται. Για να προστατέψω την ψυχή μου, φεύγω. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ, έχω τις κεραίες μου ανοιχτές», είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

«Από το ξεκίνημά μου είχα κάποιες απόψεις, πώς πρέπει να χειριστώ τα πράγματα. Ο έλεγχος της εικόνας μου υπήρχε δημόσια γιατί ιδιωτικά πλακωνόμασταν (σσ με τον Ηλία Ψινάκη). Τον αγαπώ πολύ αλλά σε διάφορα πράγματα δεν συμφωνούσαμε», ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης.


Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!