Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάσος Ξιαρχό: “Δεν έχω πάει ποτέ σε pride, δεν είναι της αισθητικής μου, άλλο διαφορετικό κι άλλο πορνεία”

Στην κάμερα του “Πρωινό” μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος όπως λέει δεν στηρίζει τα gay pride και εξηγεί τους λόγους.

Επίσης, συμφωνεί και με κάποιες τοποθετήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για το θέμα.

“Δεν έχω πάει ποτέ σε pride, δεν είναι της αισθητικής μου. Είναι πολύ ξένο στα μάτια πολλών ανθρώπων, πόσο μάλλον όταν είπαν να πάνε και οικογένειες. Δηλαδή, να πάει ένα παιδάκι να δει πράγματα τα οποία δεν είναι για τα μάτια ενός μικρού παιδιού. Ούτε έφηβο ακόμα.

Τα πράγματα στο pride είναι πάρα πολύ σκληρά με εσώρουχα, με αρκετό γυμνό. Πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό. Άλλο διαφορετικό και άλλο πορνεία. Πολλές φορές πάει λίγο πορνοδιαστροφικά και για παιδιά δεν είναι ιδανικό. Δεν πρέπει να προσπαθούμε να περάσουμε κάτι. Ασ’ το να εξελιχθεί μόνο του, γιατί να πιέσουμε να πάει η οικογένεια. Γιατί να ουδετεροποιήσουμε τόσο πολύ την κατάσταση, ενώ είναι ξεκάθαρα για μια κατηγορία ανθρώπων που είναι πολύ μικρό ποσοστό της χώρας. Είναι σαν να ξύνουμε την πληγή.

Δεν χρειάζεται συνέχεια να επιδεικνύουμε τους gay σαν να είναι κάτι εξωγήινο. Γιατί να έχουν παραπάνω δικαιώματα από τους straight; Να κάνουμε και ένα straight pride. Δεν το κάνουν γιατί δεν το έχουν ανάγκη. Οι gay έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους straight πλέον” λέει ο Τάσος Ξιαρχό.

“Όταν κάτι το τραβάς από τα μαλλιά, θα γίνουν κακά πράγματα”

“Δεν μου αρέσει η απειλή και ο φόβος, τον απεχθάνομαι. Καλό θα είναι να μη γίνουν αυτά τα family pride της αρνητικής διάθεσης. Να είμαστε τώρα επιθετικοί προς κάτι που μπορεί να συμβεί, πάλι δεν βοηθάει. Φοβάμαι μη γίνει κάτι χειρότερο, γιατί όταν κάτι το τραβάς από τα μαλλιά, θα γίνουν κακά πράγματα” αναφέρει ο Τάσος Ξιαρχό για το family pride και στη συνέχεια λέει για τον Κυριάκο Βελόπουλο:

“Δεν είχε άδικο ο Κυριάκος Βελόπουλος γιατί στο gay pride γυμνοί κυκλοφορούν. Είναι κάποιες αλήθειες που πονάνε και είναι προσβλητικές. Το λέει σκληρά αλλά είναι αλήθεια. Ο gay δεν είναι γυμνός, δεν είναι αυτό. Ο gay είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει το ίδιο φύλο”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!