Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Περρής για το coming out: “Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα, μετά της βγήκε ενοχή”

Ο Γιώργος Περρής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και στον τρόπο που αντέδρασε η μητέρα του.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής ήταν καλεσμένος στο «Fay’s Time», την Παρασκευή 28 Ιουνίου και μίλησε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό που έκανε πρόσφατα γνωστό δημόσια: «Το coming out που έκανα δημόσια πρόπερσι το έκανα γιατί πρέπει να μιλήσουμε. Πρέπει να υπάρχει η δημόσια συζήτηση και να μπορεί ο ένας να βοηθά τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό. Η αλλαγή μόνο έτσι έρχεται, εκ των έσω, από το σπίτι, επηρεάζοντας τον δίπλανο κ.ο.κ.».

Επίσης, ο Γιώργος Περρής αποκάλυψε ότι αρχικά το είχε είπε στη φίλη του όταν ήταν 18 ετών, η οποία τον ώθησε να μιλήσει και στη μητέρα του.

«Στα 18 μου το είπα στους φίλους μου και πρώτα στην κολλητή μου φίλη. Δεν το είχα πριν τα 18 σε κανέναν, δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος. Όταν μεγάλωσα εγώ τέλη ’80 με ’90, ήταν πολύ ταμπού αυτό και δεν συζητιόταν πολύ. Δεν είχα κάποιο παράδειγμα στη δημόσια σφαίρα και η νοοτροπία ήταν κάνε ό,τι θέλεις αλλά μη μιλάς και κράτα το κρυφό κι αυτό σε κάνει υποσυνείδητα να πιστεύεις πως κάτι πηγαίνει λάθος μέσα σου. Τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Θυμάμαι και τη μέρα που το είπα στην καλύτερή μου φίλη, τη Μαρία, που εκείνη το προκάλεσε να το πω κι ήταν μια τρομερή ανακούφιση. Θα της το χρωστώ για πάντα αυτό. Και θυμάμαι βεβαίως τη μέρα που το είπα αργότερα στη μητέρα μου», δήλωσε ο Γιώργος Περρής.

Επίσης, ανέφερε ότι η μητέρα του αν και αντέδρασε με μεγάλη ψυχραιμία, έπειτα ένιωσε ενοχές. «Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα και μου είπε ότι το φανταζόταν και το υποπτευόταν. Βεβαίως, μετά αντέδρασε κάπως ότι “μήπως φταίω εγώ και σε ώθησα σε κάτι τέτοιο”. Βγήκε ενοχή. Έπρεπε να της εξηγήσω, αλλά αυτά με τον χρόνο απαλύνονται και παίρνουν τη διάσταση που πρέπει να πάρουν. Στην τελική, το νόημα είναι ότι στην εποχή μας και μετά από όλη την προσπάθεια που έχει γίνει δεν πρέπει να μας αφορά τίποτα από όλα αυτά. Αντιδρώ όταν λένε: “ο ανοιχτά γκέι”. Τι σημαίνει αυτό;» τόνισε ο Γιώργος Περρής.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!