Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέννυ Μπαλτατζή: “Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Πέννυ Μπαλτατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μητρότητα, στην κρίση που πέρασε ο γάμος με τον σύζυγό της, ενώ συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας και του αδελφού της.

«Νιώθω ένα αίσθημα ευθύνης τώρα που ήρθαν τα μωρά μου. Πριν το μωρό μου ήταν ο σύντροφός μου. Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες μου, ήταν μία κατάσταση που δεν είχα περάσει ξανά στην ζωή μου αλλά του το επικοινώνησα», δηλώνει η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Ο σύζυγός μου ήταν δίπλα μου όταν είχα δυσκολίες στο να μείνω έγκυος. Μου είπε: εγώ δεν είμαι δίπλα σου για να κάνω παιδιά, αν έρθουν ήρθαν», εξομολογείται χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Έχω περάσει κακοποιητικές σχέσεις αλλά δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, με αυτά που ακούω. Έχω περάσει κάτι ακραίο αλλά με θλίβουν αυτά που ακούω. Στα επαγγελματικά μου δεν έχω βιώσει κακοποιητικές σκέψεις, γιατί δεν το έχω επιτρέψει», αναφέρει σε άλλο σημείο η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Δεν φοβήθηκα να μιλήσω για την αρρώστια της μαμάς μου. Υπήρξαν θεατές που βγήκαν σε εκπομπές και με κατηγόρησαν ότι κάθε φορά λέω διαφορετικά πράγματα. Η απώλεια του αδερφού μου μού έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον εαυτό μου. Όταν πέθανε ο αδερφός μου, φοβήθηκα πάρα πολύ. Ένιωσα ότι με «χάνω» από όλες τις πλευρές. Πληγώθηκα πολύ, αναρωτήθηκα: γιατί σε αυτόν;», εξομολογείται η Πέννυ Μπαλτατζή για τις δύο μεγάλες απώλειες στην οικογένειά της.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!