Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Μαζωνάκης σε Κατερίνα Καινούργιου: “Να βάλουν μυαλό, απολογείται αυτός που είναι ένοχος”

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Όσα είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης

Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που δεν περίμενα ότι θα συμβεί στα 50 μου χρόνια. Είναι μία δοκιμασία που μου βάζει ο Θεός για να δει αν αλλαξοπιστήσω. Είμαι γεννημένος για να ενώνω τα πράγματα για το καλό κι όχι να δημιουργώ κακές ενέργειες και δυνάμεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπούνε όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τα όριά του και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ στενάχωρο γιατί έχω θιγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε μεγάλο βαθμό.

Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Αν εγώ είμαι λάθος, τότε θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη. Εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος» δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Οι σχέσεις με τη μητέρα μου δεν είναι είναι οι καλύτερες όπως πριν. Από την άλλη αυτό έχει και μία ελευθερία. Για αυτό λένε ότι οι ελληνικές οικογένειες όπως στο παρελθόν είναι ευχή και κατάρα με την έννοια ότι οι γονείς κι οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε, είναι πάνω μας με το σε αγαπά, από αγάπη το κάνει αλλά με αγάπη σύμφωνα με το πως θέλει ο άλλος να είσαι» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σε ερώτηση για το αν έχει επικοινωνήσει με την αδερφή του είπε: «Είναι δυνατόν να μη με έχει πάρει; Εννοείται μου τηλεφώνησε. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι, και δεν απολογούμαι, απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ – ούτε για τη ζωή μου – ούτε για αυτό που συμβαίνει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!