Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντέδρασε η Δανάη Μπάρκα για τη Χριστίνα Παππά: “Έχουμε πιάσει πάτο πάμε κατά διαόλου”

Το βίαιο περιστατικό που αντιμετώπισε η Χριστίνα Παππά έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωί της Παρασκευής (28/6). Η παρουσιάστρια του MEGA έκανες τις δικές της παρατηρήσεις για την αναισθησία στην οποία έχουμε περιέλθει ως κοινωνία, με αφορμή όσα αντίστοιχα τραγικά σκηνικά ακούμε να συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

«Αυτό που πρέπει να μείνει είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει όντως να φοβούνται να μιλάνε και να διεκδικούν το δίκιο τους. Είναι σημαντικό το ότι δεν φοβήθηκε και προσπάθησε να πάρει έστω και μία συγνώμη», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Κανένας λόγος δεν υπάρχει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Με τη συζήτηση όλα λύνονται», τόνισε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω νταήδες στον δρόμο να συμπεριφέρονται έτσι. Δεν έχει καμία σημασία τι έχει προηγηθεί. Ακόμα και κάποιος να σου έχει χτυπήσει το αυτοκίνητο, δεν γίνεται να κάνεις τέτοια πράγματα», επισήμανε ο Γιώργος Κρικοριάν στη συζήτηση.

«Πάντως, βλέποντας αυτό και σκεπτόμενη και το άλλο περιστατικό με τη 17χρονη που επί 10 λεπτά ήταν ξαπλωμένη στην άσφαλτο χωρίς να σταματήσει κανένα από τα δεκάδες αυτοκίνητα που πέρασαν… και σκεπτόμενη όλα όσα ακούμε και μαθαίνουμε, νιώθω ότι πηγαίνουμε κατά… εκεί που λέει η γνωστή φράση», σχολίασε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

«Νιώθω ότι η ενσυναίσθησή μας έχει εκμηδενιστεί, έχουμε φτάσει πάτο. Καθένας έχει τα προβλήματά του, όλοι έχουμε, αλλά νομίζω ότι έχει χαθεί η ανθρωπιά και η ψυχραιμία μας. Αν υπερτερήσει η ανθρωπιά και βάλουμε τα πόδια μας στα παπούτσια των άλλων, ίσως σκεφτούμε λίγο πιο ανθρώπινα. Είναι τρομακτικό να φοβόμαστε που υπάρχουμε», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!