Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: “Δεν συμφωνώ σε αυτό που λέει, αδικεί τον εαυτό του και την αδερφή του”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το απόσπασμα που προβλήθηκε από τη συνέντευξη που έχει δώσει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε πως δεν συμφωνεί με αυτό που είπε ο τραγουδιστής πως τώρα βρήκε ξανά την αγάπη για τη φωνή του γιατί αδικεί τον εαυτό του και την πορεία του μέχρι σήμερα μαζί με την αδερφή του.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αποφασισμένος να πει κάποια πράγματα χωρίς να διαβάλλει την αδερφή του και μέχρι πρότινος στενή του συνεργάτιδα και χωρίς να μπει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως τον εκμεταλλευόταν η άλλη πλευρά και για αυτό μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί δικαστικά» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ξέρεις που δεν συμφωνώ; Σε αυτό που λέει ότι τώρα έχτισα τη σχέση με τον λαιμό μου και από εδώ και πέρα θα μεγαλουργήσω. Το να θεωρεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει μεγαλουργήσει -που είναι από τους top και πιο αγαπημένους τραγουδιστές- αδικεί και τον εαυτό του και την αδερφή του που μέχρι τώρα… Δεν μηδενίζεις το πριν» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!