Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κλέλια Ανδριολάτου: “Ντρεπόμουν πολύ… Με πείραζαν οι συμμαθητές μου στο σχολείο για το…”

Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία και πώς αυτό την επηρέασε ως παιδί.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα πειράγματα των συμμαθητών της όταν όταν μικρή.

«Είναι αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα όταν είσαι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία γιατί μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις για πρώτη φορά που σου είναι παντελώς άγνωστες και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ μεγαλύτεροι σου. Δηλαδή εγώ ήμουν πάντα η μικρότερη όταν έκανα μόντελινγκ. Κάτι χάνεις βέβαια και κάτι κερδίζεις. Εγώ νομίζω ότι πέρασα τα εφηβικά και φοιτητικά μου χρόνια πολύ αργότερα, όταν μπήκα στη δραματική σχολή», είπε η Κλέλια Ανδριολάτου.

«Πάγωσε» on air η Μενεγάκη! Το βίντεο για την Κλέλια και η παρατήρηση: «Αυτό έπρεπε να το πούμε;»

Και συνέχισε: «Στο σχολείο έχει αλλάξει όλο αυτό το πράγμα. Υπήρχε μεν ένα πείραγμα στο σχολείο, δηλαδή οι συμμαθητές μου έφερναν περιοδικά και εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ γιατί δεν το έλεγα. Μετά μπορεί να τα καρφιτσώνανε στον πίνακα, να έλεγαν στους δασκάλους η Κλέλια αυτό και η Κλέλια το άλλο και εγώ να ντρεπόμουν. Ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν. Δηλαδή έφευγα και γυρνούσα στο σπίτι και δεν έλεγα τίποτα. Ένιωθα ότι μου έδινε μια ανεξαρτησία και νομίζω πως έχω μάθει πάρα πολύ τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία».

Δείτε το απόσπασμα:
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!