Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντιγόνη Κουλουκάκου: “Είμαι μητέρα τριών παιδιών – Δεν θα απαντήσω ακόμη για το εάν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου”

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της σχέδια και φυσικά για το φινάλε του Γ’ Κύκλου της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» που αναμένουμε απόψε στις 21:00.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα που βιώνει για πρώτη φορά.

«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου. Μπορώ να μιλάω ώρες για το παιδί μου. Έχω κάνει το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, δεν θα κάνω κάτι πιο σημαντικοί από αυτό. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δεν «μικραίνουν» τα πράγματα μετά τη γέννηση ενός παιδιού, αλλά δεν υπάρχει στρες, άγχος, νεύρα κτλ. Είσαι ζεν. Αντιλαμβάνεσαι τι έχει σημασία στη ζωή και δεν έχουν σημασία αυτά που σε θύμωναν και σε στεναχωρούσαν», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Για την αλλαγή αυτή στην ζωή της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν ήμουν μόνη μου πριν δύο χρόνια, απλώς δεν μιλούσα για τα προσωπικά μου. Υπήρχε ο σύντροφός μου και τα παιδιά του. Λέω πως, είμαι μητέρα τριών παιδιών. Τα παιδιά του συντρόφου μου προσέχουν πολύ το μωρό. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, δεν το απέκλεια, αλλά σκεφτόμουν να υιοθετήσω. Ήταν όμως πολύ δύσκολο. Δεν έχει σημασία αν το υιοθετήσεις, είσαι μαμά. Γεννιόμαστε μανούλες απλά η καθεμία επιλέγει τον δικό της τρόπο να δείξει αυτήν την φροντίδα της. Υπάρχουν και πολλές γυναίκες που μόνες τους αποφασίζουν να έχουν ένα μωρό, και αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν θα απαντήσω ακόμη για το εάν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου».

Στη συνέχεια, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για την «Ιουλία», την αγαπημένη ηρωίδα του τηλεοπτικού κοινού, και την εξέλιξη της ιστορίας της στον νέο κύκλο επεισοδίων της «Γης της ελιάς»,
«Θα παντρευτούμε με τον “Στάθη” στην έναρξη της τέταρτης σεζόν. Ο Στάθης θα έρθει να με βρει στην Αθήνα και μπορεί να του συμβεί κάτι στον δρόμο. Θα ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό. Η Ιουλία δεν θα πάει στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον γιατί θα αρρωστήσει το μωρό. Θα συμβεί και κάτι άλλο, χωρίς να επηρεάσει τον ίδιο τον γάμο αρνητικά. Θα συμβεί όμως κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας πολύ δραστικά», αποκάλυψε.

«Έχουμε ένα μεγάλο δικαστήριο με την Αριάδνη, που είμαι (σ.σ. η Ιουλία) εναντίον του μαιευτήρα, εκεί δεν θα πάει πολύ καλά αυτό, και ίσως οι σχέσεις να διαταραχθούν για ακόμη μία φορά. Και ο Στάθης με την Ιουλία θα έχουν εμπόδια», συμπλήρωσε.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!