Αντώνης Ρέμος: Βάζει τα πράγματα στην θέση τους , για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη (VIDEO)

Πολλά γράφονται και πολλά ακούγονται  τους τελευταίους δύο μήνες , μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, σχετικά με το ποιος τραγουδιστής, θα ερμηνεύσει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του,  με επικρατέστερο όνομα τον Αντώνη Ρέμο.

Ο τραγουδιστής μέχρι πρόσφατα δεν είχε επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα, αλλά επειδή όλη αυτή η φημολογία, συνεχίζεται ο ίδιος αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera» και ξεκαθάρισε πως:

«Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος δεν θα ήθελα να τσαλαβουτάω επιφανειακά σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν θα ήθελα, για δικό μου αυτοσκοπό, να πάρω τη δημοσιότητα με τον ξαφνικό θάνατο κάποιου ανθρώπου. Το να πάρω εγώ την επιτυχία κάποιου και να κάνω καινούριο δίσκο το θεωρώ τσαπατσουλιά. Η στιγμή που θα βγούνε, όταν επουλωθεί η πληγή μέσα μας, εμάς τους καλλιτέχνες που ζήσαμε δίπλα του και τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε, όταν θα έρθει η στιγμή να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, θα το κάνουμε ολοκληρωμένα όλοι μαζί, τίποτα πρόχειρο, τίποτα για προσωπικό όφελος του καθενός» είπε χαρακτηριστικά, βάζοντας ένα τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν.