Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Απαντάει πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Βίκυ Καγιά

Το βράδυ της Τετάρτης 26/6 πραγματοποιήθηκαν τα κινηματογραφικά βραβεία Ίρις της Ελληνικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας. Υποψήφια στο Α’ Γυναικείο Ρόλο μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν και η Βίκυ Καγιά, γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις για το αν άξιζε η παρουσιάστρια ή όχι.

Η καταξιωμένη ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε πρώτη φορά για τα σχόλια που δέχτηκε η συνυποψήφια της στα κινηματογραφικά βραβεία.

Όσα είπε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Εκτιμώ αφάνταστα την Βίκυ Καγιά, είδα την ταινία, είναι εξαιρετική. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικος αυτός ο πόλεμος που της έγινε, δεν στηρίζεται πουθενά, σε καμία βάση. Την κάλεσε ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και της ανέθεσε αυτόν τον ρόλο, πιστεύοντας πως θα τον κάνει καταπληκτικά, όπως και τον έκανε. Ήταν εξαιρετική στον ρόλο. Της εύχομαι καλή επιτυχία και πραγματικά λυπάμαι για την κοινωνία μας που κάνει τέτοιου είδους συγκρίσεις. Είναι άδικο. Πήρα τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά για να της πω ότι είναι άδικο είναι αυτό που γίνεται εναντίον της» απάντησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!