Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά σε μία τοποθέτηση με αιχμές: “Βγαίνουν διάφορες φήμες από τον κακό ανταγωνισμό – Δεν θα μιλήσω για τώρα”

Τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για τα ρεπορτάζ που την αφορούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σχολίασε η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της, το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιουνίου στο Fay’s Time.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη εννοούσε ότι «από εμένα, το τι πραγματικά θα κάνω, δε θα βγει ποτέ και δε θα το ξέρει ποτέ κανείς». Για την αλήθεια μίλησε. Μυστικοπάθεια σε αυτό το κομμάτι. Όχι ότι κάθεται και μιλάει με δημοσιογράφους. Αλλά πολλές φορές, κάποια ρεπορτάζ δεν είναι μόνο η πλευρά του καναλιού. Και όλα τα κανάλια αν θέλουν να βγάλουν κάτι προς τα έξω, το κάνουν. Πολλοί παρουσιαστές το κάνουν. Αν δεν το κάνουν παρουσιαστές, το κάνουν τα περιβάλλοντα. Που μπορεί να μην το θέλει και ο άλλος, αλλά από κουβέντα σε κουβέντα… Είναι και μικρή η πιάτσα.

Πολλές φορές, όμως, βγαίνουν και διάφορες φήμες κι αυτά είναι τα χειρότερα σενάρια -και γι’ αυτό η Ελένη Μενεγάκη από την εμπειρία της δεν ασχολείται και δεν προβληματίζεται- από τον ανταγωνισμό. Από τον κακό ανταγωνισμό. Που για να κερδίσουν κάτι μέσα στο μυαλό τους ως δεύτερη σκέψη, βγάζουν πράγματα για να μειώσουν πρόσωπα, καταστάσεις και συνθήκες. Εγώ δεν θα μιλήσω για τώρα και δεν θα το κάνω ποτέ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!