Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Αναστασοπούλου: “Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη”

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για όλους και για όλα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και την Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

Όσα είπε η Μαρία Αναστασοπούλου

«Ο απολογισμός της χρονιάς δεν γίνεται μόνο στο τέλος. Όσο κυλάει η χρονιά μπορείς να εξετάζεις κάποια πράγματα. Δεν πειράζει ακόμη και αν κάτι δεν πήγε καλά μέσα στη χρονιά» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου λέει πως δεν γνώριζε τον Γιώργο Παπαδάκη πριν από την συνεργασία τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια και εισέπραξα καλή συμπεριφορά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι με επέλεξε ο Γιώργος Παπαδάκης. Κανένα επαγγελματικό βήμα δεν έχει μόνο ευκολίες. Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο Καλημέρα Ελλάδα. Δεν είμαι τόσο ατρόμητη όσο φαίνομαι. Είναι περισσότερο τίμιο οτιδήποτε συμβαίνει να φαίνεται μπροστά στις κάμερες και όχι να κρύβεται πίσω από αυτές. Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντα σεβόμουν την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω και δεν σκεφτόμασταν που έχουμε διαφωνήσει στον αέρα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!